10 000 лв. за новородено и 500 лв. месечни детски са

...
10 000 лв. за новородено и 500 лв. месечни детски са
Коментари Харесай

Подкрепата за ВМРО продължава да расте


10 000 лева за новородено и 500 лева месечни детски са измежду ограниченията на партията за справяне с демографската злополука

„ Подкрепата за Вътрешна македонска революционна организация нараства последователно и някои социолози към този момент не изключват вероятното ни присъединяване в идващия парламент. Това се дължи на обстоятелството, че за разлика от „ нормалните обвинени “ партии в Народно събрание, ние освен назоваваме нещата с същинските им имена, а посочваме и решения на проблемите. Също по този начин, ние съблюдаваме дадените обещания и най-важното, не се огъваме пред непознати фактори и посолства, тъй като сме самостоятелни и не се опасяваме от външен напън “. Това съобщи юристът Александър Сиди, народен представител от 44 Народно събрание и лидер на бургаската листа с претенденти за народни представители от Вътрешна македонска революционна организация.

Вторият в листата, доктор Георги Дракалиев, изрази опасенията си, че към този момент 3 години партиите на статуквото се боричкат за постове и пари, и не подхващат нищо за справяне с демографската злополука на българския народ. А данните от Евростат са злокобни: за 20 години - сред 2003 година и 2023 година, България е изгубила 1,4 млн. души. Населението е намаляло със 17% за този интервал - по този индикатор пред нас е единствено Латвия. Икономиката се задъхва поради липса на работна ръка, оттова и осигурителната система, тъй като няма кой да работи, да заплаща осигуровки, с цел да се заплащат пенсиите.  Влезли сме в демографска серпантина, само че не нагоре, а надолу и са нужни крути държавни ограничения за излизане от тази мъртва хватка.

Затова Вътрешна македонска революционна организация предлага пакет от ограничения:

* 500 лева месечни детски надбавки за всяко дете за работещи родители;

* 10 000 лв. еднократна държавна помощ при раждане на дете за работещи и учещи родители;

* нисколихвени ипотечни заеми за млади работещи фамилии с гратисен интервал сред 5-10 година за закупуване на първо жилище;

* втора година майчинство - най-малко две минимални работни заплати.  Това са единствено част от ограниченията по модела на Унгария и Орбан, които партията ще вкара в идващото Народно заседание.

От Вътрешна македонска революционна организация ще внесат в Народното събрание и Концепцията за социализиране на маргиналните цигански общности, която предвижда спиране на обществените помощите: при отвод за започване на работа; при прекъсване на децата от училище; при демонстриране на безценен метод на живот, неподходящ на статута „ обществено слаб “; при отвод от образоване, придобиване на трудови привички и подготовка, както и при неналичието на забележим прогрес по социализиране и интеграция. А при корист с парите от „ детски “, вместо това да се вкара отпущането на надбавки в натура.

За партията е значимо, да бъде отстранена специалността „ обществено слаб “, с цел да бъде комплициран и таван на обществените заплащания към един човек или домакинство на годишна база.

Освен независими листи за Народното събрание, Вътрешна македонска революционна организация издигат и своя листа на изборите за Европейски парламент, като и двете листи са с номер 26 в интегралните бюлетини. Водач на тази листа е най-активният български евродепутат Ангел Джамбазки, изнесъл доста борби в Брюксел, в отбрана на българските национални ползи.

След Ангел Джамбазки, в листата е другият евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация режисьорът Андрей Слабаков, който също се отличи с самодейностите си. Неговите дела са свързани с поддръжка за българските пчелари, земеделци, животновъди, водачи на камиони, както и нулевата миграция и отбраната на обичайните фамилни полезности.

Заради тази им битка, те си навлякоха неприятели измежду всякакви лобисти, крайнолеви евродепутати, джендър-активисти и бранители на незаконната имиграция от Африка и Близкия Изток. Разбира се, безапелационните им и обективни дела им донесоха и доста почитание и поддръжка от рационално мислещите в Екологичен потенциал.

Вътрешна македонска революционна организация е единствената българска партия, член на партията на Европейските консерватори и реформисти, на която Ангел Джамбазки бе определен за зам. ръководител.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР